Andreea Cosma, deputat PSD, a fost condamnată de Înalta Curte de Justiție și Casație la patru ani de închisoare cu executare

  de - | 4 decembrie 2018, 2:06 PM | Naţional | Undeva

  0

  Dosarul în primă instanţă a fost trimis la judecători în 2015. A fost trimisă în judecată şi fosta conducere a consiliului judeţean Prahova. Cosma a fost judecată pentru complicitate la abuz în serviciu, precizează capital.ro.

  În temeiul art. 48, raportat la art. 297, alin. 1, Cod Penal, cu aplicare la articolul 309 Cod Penal, raportat la art. 132 din Legea 78/2000 şi art. 5 Cod Penal, condamnă pe inculpata Cosma Andreea la pedeapsa de 4 ani închisoare şi doi ani pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor prevăzute de art. 66, alin. 1, lit. a şi b Cod Penal, pentru săvârşirea complicităţii la infracţiunea de abuz în serviciu, care a produs consecinţe deosebit de grave (10.674.784 lei).În baza art.54 Cod Penal, aplică inculpatei Cosma Andreea pedeapsa accesorie în conţinutul prevăzut de art. 66, alin. 1, lit. b Cod Penal”, se arată în sentinţa ICCJ.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.