joi, 29 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Andra şi David Bisbal au lansat videoclipul piesei „Without you“ (Video)

  de Special Arad | 21 mai 2016, 2:14 PM | Muzică

  0

  Andra (29 de ani) colaborează cu David Bisbal (36 de ani) pentru cel mai nou single, „Without you“, piesă pe care au cântat-o şi la Românii au talent.
  David Bisbal, dublu câştigator Grammy, a fost atât de impresionat de vocea Andrei, încât ar fi acceptat pe loc propunerea de a face o piesă împreună. „Vreau să vă transmit multă energie pozitivă cu noua mea piesă, alături de David Bisbal“, a scris Andra Pe Facebook. Versurile piesei sunt scrise de Alexandru Cotoi, Mohombi, Mika Moupondo, David Bisbal şi Andra, iar de muzică s-au ocupat Alexandru Cotoi şi Mohombi. Filmările pentru videoclipul „Without you“ au avut loc în urmă cu puţin timp în România, iar vineri, rezultatul colaborării celor doi artişti a devenit public. Piesa „Without you“ este disponibilă în România atât în varianta engleză, cât şi în varianta spaniolă. În 12 ani de carieră, David Bisbal a devenit unul dintre cele mai cunoscute nume din industria muzicală latino la nivel internaţional. A vândut peste cinci milioane de discuri şi a susţinut şapte turnee internaţionale şi peste 600 de concerte în jurul lumii. David Bisbal a câştigat peste 60 de premii muzicale, printre care două trofee Grammy şi distincţia pentru cel mai bun artist spaniol din lume.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.