Andra şi David Bisbal au lansat videoclipul piesei „Without you“ (Video)

  de Special Arad | 21 May 2016, 2:14 PM | Muzică

  0

  Andra (29 de ani) colaborează cu David Bisbal (36 de ani) pentru cel mai nou single, „Without you“, piesă pe care au cântat-o şi la Românii au talent.
  David Bisbal, dublu câştigator Grammy, a fost atât de impresionat de vocea Andrei, încât ar fi acceptat pe loc propunerea de a face o piesă împreună. „Vreau să vă transmit multă energie pozitivă cu noua mea piesă, alături de David Bisbal“, a scris Andra Pe Facebook. Versurile piesei sunt scrise de Alexandru Cotoi, Mohombi, Mika Moupondo, David Bisbal şi Andra, iar de muzică s-au ocupat Alexandru Cotoi şi Mohombi. Filmările pentru videoclipul „Without you“ au avut loc în urmă cu puţin timp în România, iar vineri, rezultatul colaborării celor doi artişti a devenit public. Piesa „Without you“ este disponibilă în România atât în varianta engleză, cât şi în varianta spaniolă. În 12 ani de carieră, David Bisbal a devenit unul dintre cele mai cunoscute nume din industria muzicală latino la nivel internaţional. A vândut peste cinci milioane de discuri şi a susţinut şapte turnee internaţionale şi peste 600 de concerte în jurul lumii. David Bisbal a câştigat peste 60 de premii muzicale, printre care două trofee Grammy şi distincţia pentru cel mai bun artist spaniol din lume.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.