Update Anca Simona a dispărut de acasă! Ați văzut-o? Sunați la 112

  de Special Arad | 22 May 2021, 6:05 PM | Urmăriți

  0

  În ziua de 22 mai a.c., DOLHA ANCA SIMONA, de 17 ani, a plecat voluntar de la domiciliul ei din localitatea Șiclău (comuna Grăniceri). Tânăra are înălțimea de 1,70 m, aproximativ 50 kg., ochi căprui, păr lung, închis la culoare. La data dispariției purta echipament sportiv alb și era încălțată cu pantofi sport albi. Persoanele care pot da detalii despre tânăra dispărută sunt rugate să sune la 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție.

  UPDATE, 24.05.2021

  Tânăra a fost depistată de polițiștii din Dolj, pe raza localității Sopot, în ziua de 23 mai a.c. Din primele verificări, nu a fost victima vreunei infracțiuni. De asemenea, aceasta a fost predată Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Dolj.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.