ANAF a confiscat îmbrăcăminte de contrabandă, la vama Nădlac, în valoare de peste 270.000 lei

  de Special Arad | 3 noiembrie 2017, 12:37 PM | Nădlac | Știri Arad

  0

  În data de 3 noiembrie, inspectorii antifraudă din cadrul Direcției Regionale Antifraudă 5 Deva au identificat în punctul de trecere a fontierei Nădlac – autostradă un autovehicul care transporta produse textile (îmbrăcăminte), fără documente legale de proveniență sau care să ateste legalitatea transporturilor efectuate, cu scopul de a eluda plata taxelor și impozitelor către bugetul de stat. În acest sens, a fost aplicată o amendă în cuantum de 20.000 lei și au fost  confiscate bunuri în valoare  de 276.000 lei.

  În cursul lunii octombrie 2017, inspectorii antifraudă din cadrul  Direcției Regionale Antifraudă 5 Deva au depistat în proximitatea punctelor de trecere a frontierei Nădlac  și în aria de competență mărfuri însoțite de documente fictive. Astfel, au fost confiscate mărfuri în valoarea de 5.767.302 lei și aplicate amenzi contravenționale în cuantum de 360.500 lei.

  „În perioada următoare, inspectorii antifraudă in cadrul  Direcției Regionale Antifraudă 5 Deva vor intensifica verificările în vederea  creșterii conformării voluntare fiscale, la declarare și plată, precum și pentru asigurarea unui climat concurențial onest.” precizează Inspectorul General Adjunct al  Direcției Regionale Antifraudă 5 Deva – Nicolae Silviu Mărgineanu.

   

   

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.