Amenzi și suspendarea salariilor la UTA după înfrângerea lamentabilă cu ASU Poli! Vezi postarea conducerii clubului UTA

  de Lucian Dănilă | 5 mai 2019, 2:38 PM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  Conducerea clubului UTA a postat pe site-ul oficial al grupării, uta-arad.ro, un comunicat prin care anunță măsurile luate asupra jucătorilor după prestația lamentabilă din Derby-ul Vestului. Jucătorii vor fi amendați, dar s-a luat și măsura suspendării plății salariilor.

  „În urma înfrângerii de ieri, conducerea clubului UTA a luat o decizie suplimentară față de ce prevede Regulamentul de Ordine Interioară al clubului (ROI). În regulament sunt stabilite primele pentru victorii și penalizările în cazul înfrângerilor de pe teren propriu. Pentru rezultatul din meciul de ieri, toată lumea, (inclusiv staff-ul) va fi penalizată financiar conform ROI, iar pentru atitudinea avută în timpul jocului, plățile salariale și primele vor fi suspendate până când echipa va acumula 6 puncte. Avem datoria morală de a lua aceste decizii față de public, care a fost și de această dată la înălțime, mult peste prestația noastră. Le mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi!”, se arată pe uta-arad.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.