miercuri, 12 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Amenzi pentru nerespectarea măsurilor de protecție, date și de Ziua Copilului

  de Special Arad | 2 iunie 2021, 10:32 AM | Știri Arad

  0

  imagine cu rol ilustrativ

  Comunicat. În ziua de 1 iunie, poliţiştii și jandarmii arădeni au desfăşurat acţiuni de verificare cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă. 

  Astfel, în urma activităţilor desfăşurate, au fost legitimate 983 de persoane, verificate 67 de societăți comerciale și obiective de interes (parcuri, zone de agrement, gări, autogări, spații de cazare ș.a.) și 45 de mijloace de transport în comun/persoane.

  Au fost aplicate 15 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 3.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020.

  Recomandăm tuturor cetăţenilor  să păstreze distanțarea fizică și să poarte masca de protecție în spațiile publice închise, mijloacele de transport în comun și în zonele aglomerate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.