marþi, 25 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Amenzi de până la 1500 de lei pentru cei care nu curăță zăpada din fața imobilelor

  de Special Arad | 14 ianuarie 2021, 7:00 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  Având în vedere prognoza emisă de meteorologi, care anunță răcirea vremii și precipitații sub formă de ninsoare, operatorul responsabil cu punerea în aplicare a programului de deszăpezire a oraşului, S.C.Salubritate S.A Deva, este pregătit să intervină cu11 utilaje, numărul acestora putând fi suplimentat dacă situația oimpune.
  În conformitate cu planul de intervenții, echipele S.C.Salubritate S.A.vor degaja cu prioritate arterele principale, căile de acces în oraş, podurile, pasajele, piețele și stațiile, iar apoi străzile asfaltate cu acces spre locuinţe.

  Pentru a evita producerea de accidente la care sunt expuse în special persoanele în vârstă, dar şi copiii, Primăria Arad roagă cetăţenii să îndepărteze zăpada şi gheaţa de pe trotuarele din dreptul imobilelor în care locuiesc sau pe care le folosesc în alte scopuri.Pentru nerespectarea acestor obligaţii, agenții Direcției Generale Poliția Locală pot aplica sancțiuni contravenționale cu amenzi cuprinse între 1001 și 1500 lei.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.