miercuri, 6 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Amenzi date la primele ore ale dimineții. Mai mulți șoferi au fost sancționați

  de Special Arad | 19 noiembrie 2021, 8:41 AM | Știri Arad

  0

  Comunicat. Primăria Municipiului Arad prin Direcția Generală Poliția Locală Arad împreună cu Direcția Tehnică din cadrul Consiliului Județean Arad, vor efectua în următoarea perioadă acțiuni de control, în vederea constatării faptelor de încălcare a normelor legale cu privire la desfășurarea traficului supratonat din municipiul Arad.
  Astfel, echipe mixte din cadrul celor două instituții, au demarat în această dimineață, verificări pe străzile: Steagului, Șiriei și Ogorului. În urma acestora s-au identificat un număr de 5 situații de încălcare a legislației în vigoare, care a impus aplicarea sancțiunilor contravenționale.
  Totodată, polițiștii locali cu atribuții de circulație pe drumurile publice au monitorizat pe str. Voinicilor și aspectele legate de respectarea HCLM 303/2016 , privind Regulamentul de acces și circulație a utilajelor și a autovehiculelor de transport marfă cu masă autorizată mai mare de 3,5 t în municipiul Arad, aplicându-se amenzi și pe această linie.
  Verificările de acest gen se vor desfășura sistematic, în acest sens urmând a fi semnat un protocol de colaborare între Primăria Municipiului Arad și Consiliul Județean Arad, care va reglementa procedura de lucru, responsabilitățile și obligațiile structurilor implicate, pentru constatarea faptelor de natură contravențională și aplicarea măsurilor care se impun în acest domeniu.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.