sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Amendă maximă pentru un club de noapte în care se distrează mulți arădeni!

  de - | 27 decembrie 2018, 8:22 PM | Regional

  0

  Polițiștii locali au aplicat amenda maximă unuia dintre cele mai cunoscute cluburi din Timișoara, aflat în zona Stadionului „Dan Păltinișanu”. Potrivit reprezentanților instituției, clubul Heaven a funcționat în perioada sărbătorilor, deși avea activitatea suspendată timp de o lună, ca urmare a aplicării de sancțiuni pentru nerespectarea prevederilor legale referitoare la zgomot.

  În urma verificărilor efectuate de oamenii legii în perioada premergătoare sărbătorilor, a fost aplicată reprezentanților societății o nouă amendă în valoare de 3.000 lei, maximul prevăzut de lege pentru această faptă.

  „Polițiștii locali atrag atenția reprezentanților societăților comerciale să respecte prevederile legale precum și dispozițiile emise de Primăria Timișoara”, a informat Poliția Locală Timișoara.

  În clubul Heaven din Timișoara aleg mulți arădeni să își petreacă nopțile.

  CITEȘTE TOATĂ ȘTIREA cu click pe pressalert.ro

  heaven 2

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.