sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Amenajarea spațiului personal – Inside vs. outside – workshop cu Ildiko Biro la Teba

  de Special Arad | 13 noiembrie 2015, 11:02 PM | Cultură

  0

  Designerul Ildiko Biro de la ID Design Studio invită arădenii la wokshopul despre amenajarea spațiului personal „Inside vs. outside” ce va avea loc la fabrica Teba sâmbătă, 14 noiembrie, de la ora 12.

  „Spațiul personal nu e limitat de pereți, doar de imaginația ta și cât de departe poate merge ea.

  Împreună, vom explora, vom parcurge un proces meditativ – analitic pentru a pune în evidență acele aspecte din interiorul fiecăruia dintre noi care ne pot ajuta la descoperirea și admiterea nevoilor reale pe care le avem în raport cu atmosfera, obiectele, texturile, culorile, dar și obiceiurile pe care le avem în spațiul personal. Vom încerca să definim pentru fiecare dintre noi funcționalitatea de care avem nevoie, dincolo de obiceiuri, tendințe si modă.

  În acest workshop căutăm o oglindă pe care să o punem între spațiul interior și cel exterior, pentru a afla care sunt elementele de care avem nevoie pentru a ne simți în largul nostru.

  Când eram copii ne jucam făcându-ne cuiburi din paie sau iarbă, construind fortărețe în copaci și cazemate în lanul de grâu. Pe atunci decoram cu ce găseam: cutii de tablă ruginite în care bunicul își păstra cuie, lăzi din lemn de la aprozar, sticle de bere colorate, bucăți de pânză din rochiile nepurtate ale mamei. Așezam lanterne în colțuri și lumânări pe etajere. Dar mai ales, aveam senzația că am creat o lume magică, că avem o casă, că suntem protejați și avem un loc secret, confortabil, în care pot intra doar cei care ne plac. Aceste trăiri și acest joc îl transpunem ca adulți în locuirea noastră”, spune Ildiko Biro.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.