Update AMEFA a cedat la o diferență onorabilă în primul meci de la revenirea în Superliga de polo: 6-10 cu Crișul Oradea

  de Dan Lazăr | 29 octombrie 2020, 7:06 AM | Sport | Știri Arad

  0

  UPDATE. În meciul al doilea de la Brașov: AMEFA Arad vs. Rapid București 6-13.

  Cu un lot foarte tânăr, în care și-au găsit loc șapte juniori de la CS Triumf București, trei de la Corona Brașov și unul de la Steaua București, AMEFA Arad a pierdut primul joc susținut în sezonul 2020-2021 din Superliga de polo pe apă, 6-10 cu o altă echipă cu accente juvenile, Crișul Oradea.

  Bihorenii au obținut astfel al doilea succes stagional, 10-6 (1-1, 3-1, 3-2, 3-2), golurile fiind reușite de: Caraman 4, Fărăgau 2, Soponar 2, Insinna 1, Marinescu 1, pentru Crișul, respectiv: Toma 2, A. Ștefan 2, Baciu 1 și Stoian 1, pentru echipa din Arad.

  În alte jocuri ale primei zile din cadrul turneului doi din Superligă, desfășurat la Brașov: Dinamo vs. Poli Cluj-Napoca 10-6 și Steaua vs. Sportul Studențesc 14-5. Rapidul a stat, din pricina faptului că CSM Oradea a anunțat că nu se prezintă la Brașov, având nu mai puțin de 11 cazuri de coronavirus în lot. Rapidiștii vor debuta sub Tâmpa în compania arădenilor lui Cristian Cosma, joi, 29 octombrie, într-un meci extrem de matinal, ce se dispută începând cu ora 8.30.

  Reamintim că AMEFA Arad nu a participat la primul turneu al Superligii, desfășurat la Focșani, acuzând probleme financiare.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.