joi, 23 mai, 2024

Special Arad Logo

  Ambulanță care transporta un pacient la UPU, implicată într-un accident la Pâncota

  de Ioana Costaș | 5 ianuarie 2024, 3:38 PM | Știri Arad

  0

  O ambulanță cu asistent de la substanția Ineu – care transporta un pacient spre Unitatea de Primire Urgențe (UPU) a Spitalului Județean Arad – a fost implicată într-un eveniment rutier, în această după masă, în jurul orei 14:30, la Pâncota. Este vorba, din primele informații, despre o tamponare cu un alt autoturism, aceasta producându-se – se pare – pe fondul neacordării de prioritate.

  Reprezentanții Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Arad au transmis că ambulanța avea semnalele de avertizare pornite. Pacientul transportat de ambulanța implicată în incidentul rutier a fost preluat de un alt echipaj medical.

  „Pacientul a fost preluat de echipajul SAJ cu medic de la Statia Centrală Arad, iar echipajul medical de pe ambulanța aflată în misiune a fost asistat medical de către un echipaj cu asistent de la substația Ineu. Menționăm că pacientul nu prezintă agravarea stării de sănătate urmare a accidentului”, au anunțat reprezentanții SAJ Arad.

  La sfârșitul lunii noiembrie a anului trecut, tot la Pâncota a avut loc un accident rutier în care a fost implicată o ambulanță. Autospeciala transporta la UPU Arad un pacient care fusese înjunghiat. Și în acest caz ar fi fost vorba despre o neacordare de prioritate.

  În urma impactului, ambulanța a fost proiectată în trei mașini parcate.

  Citește și: Ambulanță care transporta o pacientă la spital, implicată într-un accident pe Calea Radnei · Special Arad

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.