Ambulanță lovită de un Range Rover pe drumul Horia – Șiria în urma unui accident cel puțin misterios! (Foto)

  de Lucian Dănilă | 24 decembrie 2018, 6:10 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  Ieri seară m-am trezit martor la un accident grav petrecut între localitățile Horia și Șiria. Două persoane au fost rănite, una dintre ele grav, în urma impactului iar circulația a fost oprită mai bine de o oră. În această seară, aproape în același loc, a avut loc un alt accident la care, din nou, am ajuns la câteva minute după ce s-a petrecut…

  Șoferul unei ambulanțe care se îndrepta spre Gurahonț după ce a fost la Arad pentru a transporta un pacient a văzut în afara carosabilului un autoturism Chrysler întors cu roțile în sus. Imediat a oprit ambulanța pentru a acorda primul ajutor persoanelor din mașina răsturnată, dar la câteva clipe după ce a oprit a fost izbit din spate de un alt autoturism, marca Range Rover.

  În urma impactului, asistenta medicală din ambulanță a intrat în stare de șoc, speriindu-se foarte tare, iar din câte se pare a suferit și traume la nivelul gâtului. Ea a avut nevoie de îngrijiri medicale, la fața locului sosind o altă ambulanță de la SAJ Arad.

  Mister însă în jurul accidentului în care a fost implicat autoturismul Chrysler, întors cu roțile în sus pe marginea carosabilului. În Chrysler nu se afla nimeni, astfel că nu știm niciun detaliu referitor la acesta…

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.