luni, 17 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Update 2Asistentul Marius Chirilă va fi înmormântat miercuri, la cimitirul din Gai

  de Special Arad | 18 aprilie 2016, 6:44 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  15

  Titlu principal: Ambulanța Arad plânge. Asistentul Marius Chirilă a salvat sute de vieți, dar pe el nu s-a mai putut salva…
  Știri Arad (16.04.2016). Pentru mulți, arădeanul Marius Chirilă, despre care citesc aici, e un om obișnuit. Pentru sute… e un erou. Sute… sute de vieți la a căror salvare, Marius Chirilă, unul dintre cei mai buni asistenți pe care i-a avut Ambulanța Arad, a participat. Toți aceștia, fiecare dintre cei cărora Marius le-a sărit la un moment dat în ajutor, pe al cărui umăr au plâns de durere, în mâinile căruia le-a fost viața, trebuie să știe că salvatorul lor a murit, să se roage pentru odihna lui veșnică, să își amintească (și) acum de omul căruia nu i-au putut mulțumi îndeajuns pentru ce a făcut pentru ei.
  Chiar și fetițele asistentului Marius Chirilă, la un moment dat, vor citi aceste rânduri și mai mult ca sigur se vor mândri (o palidă consolare, din păcate) că tatăl lor, un om obișnuit… dar neobișnuit prin modul în care s-a dedicat meseriei alese, a fost apreciat de comunitate. El e și EROUL lor!
  La 45 de ani, asistentul de la SAJ Arad, Marius Chirilă, a murit în Ungaria, în spital, după câteva operații în România. Dorea să ajungă medic, fiind înscris la facultate, dar nu a mai apucat să depună jurământul.
  Îl plânge familia, îl plâng toți colegii, îl plâng cei cărora le-a dedicat parte din viața lui atunci când le-a făcut BINE. Doar bine!

  UPDATE1:
  Corpul asistentului Marius Chirilă a fost adus în țară astăzi și depus la Capela lui Kuki, în Grădiște. Înmormântarea va avea loc miercuri, însă ora nu este stabilită deocamdată.
  UPDATE 2 
  Slujba de pomenire va începe la ora 14:00, la cimitirul din Gai , strada Poetului (ultima pe dreapta înainte de a se ajunge pe centură)

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Condoleanțe familiei!

   Și o îmbrățișare de compasiune tuturor colegilor lui Marius.
   Nu disperați! Marius și-a încheiat rolul ce la avut pe aici și s-a dus acolo unde se duc drepții.
   Noi îi vom fi veșnic recunoscători pentru tot ce o făcut Marius pentru Noi!
   Dormi în pace Marius! … și mulțam fain! No să te uităm!
   Te-am luat în sufletele noastre și te purtăm cu noi zilnic.

   +11 voturi
   +1
   -1
  2. Redacția!? Vă rog aflați unde și când putem să aducem un ultim omagiu lui Marius.

   Un Om care și-a dedicat viața sa ajute pe alții, merită să fie omagiat și petrecut pe ultimul drum și de cei care nu l-au cunoscut personal.

   Văd pe sticla că interlopii știu să-și omagieze „frații”.

   Ar fi cazul ca și noi ăștia de rând să ne arătăm mulțumirea că am fost contemporani cu Omul Marius. Din ăștia avem nevoie cât mai mulți. Că din ăia de pe sticlă avem destui.

   +19 voturi
   +1
   -1
   • Asa, asa. Ca doar nu dumnezeu l-a lasat sa se chinuie si apoi sa moara tanar, lasand o familie fara sot si tata si pe noi toti fara un om deosebit. Presupun ca sotia si copiii ar trebui sa-i multumeasca bunului si milostivului dumnezeu pentru planul pe care il are cu ei si cu Marius.

    --12 voturi
    +1
    -1
    • Democrația nu există fără oameni.
     Condiția ca ea să funcționeze se numește „Toleranță”.

     În România nu funcționează democrația, fiindcă nu există Toleranță decât pentru hoții, mincinoși și averi obținute din fraude. (Țepe mai mari sau mai mici)

     Dar tradiția locală mai cere să accepți că oamenii cred în Dumnezeu. Că Dumnezeu există sau nu, este o întrebare la care fiecare are dreptul să răspundă cum vrea.

     Fiecare sfârșit este un început. Ce faci între ele te definesc ca Om, sau ” javră ordinară „.
     Alegi ca meserie zilnică să ajuți pe alții în situații de criză? În primul rând nu este la îndemâna oricui o asemenea alegere. Trebuie să fi plămădit din ” glod” special. Iar noi ceilalți trebuie să fim recunoscători că există asemenea Oameni Speciali printre noi, dedicați trup si suflet. Luptători adevărați care nu renunța decât atunci când trebuie fiindcă nu mai este nimic de făcut.

     Repet: Condoleanțe familiei!
     Să-i lăsăm să jelească în liniște și pace.
     Nu este loc decât pentru vorbe bune, de compasiune și încurajare.
     Așa fac Oamenii Buni!
     Dacă nu ești bun, sau ai chestiuni personale nerezolvate?
     Fă un efort și mimează!

     +10 voturi
     +1
     -1
  3. Deci Marius este acasă printre cei pe care ia slujit cu devotament si cu dăruire.

   Hai sa mergem miercuri și să arătăm familiei și prietenilor ca sântem o societate civică trează, nu doar la mici si bere, sau acțiuni de protest. Hai să arătăm colegilor lui Marius ca sântem alături de ei și că le apreciem munca, devotamentul și sacrificiile pe care le fac. Noi stam liniștiți ca ei vin când noi avem nevoie. E cazul să mergem noi acum când ei au nevoie.

   Eu merg!

   +4 voturi
   +1
   -1
   • nu cred ca dovedesti nimanui nimic ………daca vor fii multi ce se va intimpla se va bloca circulatia si dumnezu il va trimite inapoi!!!????familia are nevoie de liniste si pace nu cred ca e nevoie de mai multa emotivitate asa e poprul roman ii place sa mearga la inmormantari sa planga …….cred ca un dumnezeu sa il ierte e suficient!!!

    --3 voturi
    +1
    -1

  Scrie un comentariu

  1 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.