miercuri, 17 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Ambasadorul Irlandei, în vizită la UVVG

  de Special Arad | 10 mai 2023, 11:24 AM | Educaţie

  0

  Comunicat. Excelența Sa, Paul McGarry, ambasadorul Irlandei în România a vizitat orașul nostru, la începutul acestei săptămâni, ocazie cu care s-a întâlnit şi cu corpul academic al Universității de Vest „Vasile Goldiș” Arad.

  Aflat la prima sa vizită în Arad, E.S. a ținut să menționeze că avem un oraș minunat și că este foarte bucuros pentru ocazia de a fi întâlnit atâția oameni frumoși, la U.V.V.G.: „Suntem la începutul unei colaborări între Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” din Arad și mai multe universități din Irlanda, colaborare care, sunt convins, se va dovedi fructuoasă atât pentru universitatea arădeană cât și pentru cele din Irlanda, care intenționează să extindă colaborările cu universități din România.”

  Rectorul U.V.V.G., prof. univ. dr. habil. Coralia Cotoraci a spus următoarele: „E.S. ne-a vizitat astăzi, împreună cu o delegație frumoasă. Acest eveniment este primul din cele programate pentru luna mai, când împlinim 33 de ani de existență și 30 de ani de la înființarea relațiilor internaționale în universitatea noastră. Bucuria cea mai mare este că această vizită a fost facilitată de două absolvente, și iată un exemplu recent, actual și aplicat de a ne mândri cu ALUMNI noștri. Porțile universității noastre sunt deschise pentru internaționalizare.”

  Delegația care l-a însoțit pe Dl. ambasador al Irlandei în România, E.S. domnul Paul McGarry, Ambasadorul Irlandei în România, a fost compusă din dna Alina Ciocoiu – Director general Avalon Comp SRL, (ALUMNI UVVG), dna Andreea Ciocoiu, fondator R.I.B.A. – Romanian Ireland Business Association, Membru în Comitetului executiv R.I.B.A., Managing Partner Avalon Comp SRL (ALUMNI UVVG), dl Marcel Cristian Blaj – Director executiv Avalon Comp SRL și dl. Hugh Beirne – fondator R.I.B.A., partener Avalon Comp Dublin.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.