duminicã, 16 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Ambasadorul Austriei, în vizită la Camera de Comerț

  de Special Arad | 3 iunie 2014, 3:39 PM | Știri Arad

  0

  Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Austriei în România, Michael Schwarzinger, a fost în vizită, marți, la Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad. Acesta a fost însoțit de către Consulul Onorific al Republicii Austriei la Timișoara, Vasile Onofrei, și de către reprezentantul Agenției Economice a Austriei Inferioare în România, Daniel Marcu.

  Aceștia au discutat cu președintele Camerei de Comerț, Gheorge Seculici, și cu directorul general al aceleiași instituții, Adrian Negrău, despre posibilitățile de extindere a investițiilor austriece în zonă, dar și despre necesitatea întăririi parteneriatului existent între zona noastră și Austria. Totodată, în cadrul discuțiilor a fost ridicată și problema alinierii standardelor Camerelor de Comerț din România la prevederile europene.

  Vizita Excelenței Sale, dl. Michael SCHWARZINGER, Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotenţiar al Republicii Austriei la București este o ocazie deosebită de a pune bazele consolidării parteneriatelor cu Austria. Domnul Ambasador a fost interesat de domeniul de interes al celor peste 160 de societăți cu asociați sau administratori de cetățenie austriacă care își desfășoară activitatea pe raza județului nostru. În urma vizitei, s-au readus în actualitate strategiile și direcțile de extindere a viziunilor de restructurare instituțională a Camerelor de Comerț din România”, a declarat Gheorghe Seculici, președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.