vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Ambasada Bulgariei la Bucureşti, în vizită la Camera de Comerţ Arad

  de - | 8 iunie 2018, 11:22 AM | Administraţie

  4

  Președintele Camerei de Comerț, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad, domnul Gheorghe Seculici, a primit joi, 7 iunie, la sediul CCIA Arad, vizita domnului Ivalyo Marinov, secretar I şi şef al departamentului Economic şi Comercial din cadrul Ambasadei Bulgaria în România. Domnul Ivalyo Marinov a fost însoţit şi de un reprezentant al unei companii bulgare, activă în domeniul produselor cosmetice.

  Discuţiile au vizat posibilitățile de colaborare între județul Arad şi regiunile din Bulgaria, potenţialul economic şi oportunităţile de afaceri.

  Domnul Ivalyo Marinov își manifestă interesul pentru realizarea şi dezvoltarea unor viitoare colaborări, pentru promovarea şi exploatarea potențialului economic, cu precădere a sectorului produselor cosmetice.

  Domnul Gheorghe Seculici și-a exprimat încrederea că relațiile bilaterale vor continua să se dezvolte în domenii de interes comun, prin realizarea, în viitor, a unor schimburi de experiență și bune practici, iar în acest sens a lansat invitația către oamenii de afaceri din Bulgaria de a participa în număr cât mai mare la târgurile și expozițiile internaționale organizate la Expo Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Nu știu cine a scris știrea sau de unde a preluat-o, dar numele bulgarului este Ivaylo, nu Ivalyo. Pare doar o simplă inversare de litere (greșeală frecventă de tehnoredactare) dar fraierii ăia de la TV Arad au preluat-o ad literam, iar Nico Pavel, în habarnismul ei, a citit numele greșit, de mai multe ori. Ăștia-s jurnaliștii Aradului, de la redactori la crainici…

   0 voturi
   +1
   -1
  2. Alooo, domnu’ Seculici! Mai umblați puțin și pe la calitatea textierilor CCR. Numele bulgarului este Ivaylo, nu Ivalyo. Pare o simplă greșeală de tehnoredactare, dar fraierii din presa arădeană au preluat-o ad literam, iar Nico Pavel de la TV Arad, în habarnismul ei, a pronunțat pe post numele greșit, de mai multe ori. Ce-ați spune dacă dvs. v-ar zice Gheroghe?

   0 voturi
   +1
   -1
   • „[…] dar fraierii din presa arădeană au preluat-o ad literam.”

    Ma tot gandesc ce de bani or fi pentru unul ca tine care stie sa foloseasca Google-ul (indoindu-ma ca l-ai cunoscut pe domnul in cauza la un sprit), in presa din Arad. Stai pe o adevarata mina de aur. Mai rar asa capacitati.

    Acum, la modul serios: baiul e nu ca gasesti probleme (mai mult spor!) – ci ca te comporti ca un copil paracios :). Chiar nu poti da dovada de mai multa maturitate? Ce varsta ai?

    Cel mai simplu – ca sa afli cum arata bunul-simt – urmareste felul in care am semnalat, la randul meu, scapari – cat si felul in care mi s-a raspuns. Va fi o experienta care te va imbogati spiritual!

    0 voturi
    +1
    -1

  Scrie un comentariu

  5 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.