Amanta, aruncată goală din apartament de soția bărbatului infidel (Video)

  de - | 4 septembrie 2016, 2:22 PM | Monden

  0

  O femeie din Bangkok a fost umilită după ce a ales să petreacă clipe romantice alături de un bărbat căsătorit. Soția acestuia a ajuns mai devreme de la muncă și i-a găsit pe cei doi dezbrăcați pe canapea, scrie Daily Mail știrea de maximă importanță… pentru o zi de duminică 🙂

  „Incidentul” de cancan s-a petrecut acum două săptămâni, dar abia acum devine viral pe rețelele de socializare.

  Femeia a dat-o afară pe amanta soțului ei, chiar dacă aceasta era complet dezbrăcată, dar a și filmat toată „scena”, ca s-o facă publică pe internet.

  Amanta nu a fost nevoită să iasă goală de stradă, totuși.

  Bărbatul infidel i-a dat toate hainele, iar unterior, bineînțeles, în fața soției el susținea că totul a fost doar o neînțelegere.

  Wife throws husband's naked mistress out of the house

  Beware a woman scorned!!

  Posted by Daily Mail on Sunday, August 14, 2016

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.