Aly Abeid, din Mauritania, este noul fundaș stânga al echipei UTA!

  de Lucian Dănilă | 29 June 2022, 11:07 AM | Sport

  0

  UTA a reușit un nou transfer pe un post pe care antrenorul Ilie Poenaru a declarat de mai multe ori că dorește doi jucători, cel de fundaș stânga. După ce în urmă cu zece zile l-a adus pe Dobrescu, acum, Yacoub Aly Abeid, în vârstă de 24 de ani, din Mauritania, națională pentru care a evoluat în 42 de meciuri și a marcat 2 goluri, a semnat și el cu gruparea arădeană.

  Apărătorul de picior stâng a început fotbalul la ASAC Concorde în țara natală înainte de a semna cu spaniolii de la Levante. A urmat un împrumut la Alcorcon, iar apoi s-a transferat la Valenciennes, în Franța. În sezonul recent încheiat a adunat 14 jocuri, între care 10 ca titular, în Liga a 2 franceză, scrie uta-arad.ro.

  „O dată cu venirea lui Aly am încheiat transferurile în compartimentul defensiv. Mi-am dorit să avem o apărare echilibrată, să avem concurență pe posturi, iar prin transferul lui Aly am rezolvat și flancul stâng. Este un jucător pe care l-am analizat foarte bine și care se pliază pe principiile și concepția noastră. Aly vine dintr-un campionat foarte greu, unde a jucat constant în ultimii doi ani și jumate, la un club bun care a activat și in prima ligă franceză. Ne bucurăm că a acceptat să vină alături de noi în dauna altor oferte mult mai atrăgătoare, dar l-am convins cu proiectul nostru și ceea ce vrem să facem la Arad. Și nu în ultimul rând, a fost încântat de atmosfera pe care publicul arădean o creează la fiecare meci!”, l-a caracterizat antrenorul nostru, Ilie Poenaru, pe noul fundaș al echipei arădene.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.