sâmbãtã, 9 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Allview lansează tableta Viva i10G, cu procesor Intel Atom şi conexiune 3G

  de Special Arad | 3 iulie 2014, 12:22 AM | IT

  0

  Allview Viva i10G pune la dispoziţie ecran IPS de 9.7”, cu rezoluţie 2048×1536 şi rată de aspect 4:3, animat cu ajutorul unei configuraţii cu 2GB memorie RAM şi CPU quad-core la 1.83GHz, scrie Go4it.

  Mai precis, avem de-a face cu cip-ul Atom Z3735D, produs folosind litografie pe 22nm. Însă piesa de rezistenţă este ecranul cu densitate de afişare similară tabletelor Apple din seria iPad 3, promiţând rezultate bune la capitolul claritate. Rămâne de văzut cum se prezintă ecranul IPS din punct de vedere al paletei de culori şi contrastul oferit, tableta Allview fiind încadrată la un nivel de preţ accesibil.

  Tableta este livrată cu ediţia Android 4.2 Jelly Bean, având preinstalată aplicaţia Sygic pentru navigare GPS, disponibilă pentru testare gratuită timp de 30 zile.

  Allview Viva i10G dispune de 16GB memorie internă, extensibilă cu până la 64 GB dacă folosim slot-ul pentru card microSD. Pe lângă receptor GPS, conectivitate Bluetooth 4.0 şi WiFi N, amatorii de călătorii vor aprecia şi modulul 3G HSPA+ integrat, util pentru sesiuni de internet mobil.

  Lista dotărilor este completată cu o cameră foto de 5MP şi cameră frontală de 2MP, ambele cu funcţie de filmare HD.

  Tableta în greutate de 589 grame şi 9.25 mm grosime include acumulator de Li-polymer de 8000 mAh, dimensionat pentru 6 ore timp de utilizare continuă sau 200 ore funcţionare în regim stand-by.

  Noua tabletă Allview Viva i10G va fi disponibilă din această lună în oferta magazinelor din ţara noastră, la preţul recomandat de 999 Lei.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.