Alivia Petrea, prima femeie din România care ne reprezintă țara la Miss Wheelchair World 2022

  de - | 15 mai 2022, 11:47 AM | Monden | Naţional

  0

  (foto: life.ro)

  Alivia Petrea este prima femeie din România care va participa la un concurs de Miss în scaun rulant. Un accident a adus-o în situația de a nu-și folosi picioarele, dar chiar și așa, ea se încăpățânează să demonstreze că într-o lume în care vrei să te bucuri de viață, nu există condiționări. Ea acum reprezintă România la competiția Miss Wheelchair World care se organizează anul acesta în luna octombrie, la Rosarito, Baja California, Mexico.

  Alivia studiază genetica moleculară, la universitatea „A.I. Cuza” Iași, are o diplomă de licență în domeniul biologiei și un master în consiliere de mediu, la „A.I. Cuza”. Ambiția a făcut-o să termine o facultate și două mastere, iar acum este profesor de biologie și consultant de mediu.

  Alivia e o tânăra ambițioasă, talentată, iubitoare, cu multe idealuri în viață. Alivia adoră artele și să descopere locuri și oameni noi de la care să învețe. O tânără care s-a desprins de casa părintească la 14 ani, la 16 ani și-a cumpărat primii pantofi din banii ei și de atunci a realizat tot ce și-a propus chiar dacă unele persoane erau sceptice. Acum este biolog, consilier de mediu, profesor și designer de interior.

  Citește mai multe în interviul cu Alivia Petrea realizat de revista Life.ro.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.