miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Alin Olteanu: Merităm mai mult!

  de Alin Olteanu | 6 aprilie 2014, 9:06 PM | Opinii

  0

  Merităm mai mult decât să fim mințiți în fiecare zi; merităm mai mult decât să fim considerați marionete ale unora sau altora care au nevoie doar de votul nostru, de girul și de penița noastră pentru a-și umple buzunarele; merităm ca fiecare zi pe care o trăim să nu fie mai anostă decât cea de ieri; merităm să nu fim mai săraci azi decât în urmă cu câteva zile; merităm mai mult decât jocurile politice, „în interesul muncipiului sau județului”, care se fac, de fapt, în defavoarea noastră; merităm mai mult decât „atât s-a putut”; merităm mai mult decât „nu contează că a furat, a făcut ceva!”; merităm ca valorile să iasă la lumină;  merităm să nu mai fim umiliți de oameni de nimic, de neprofesioniști, de inculți și de șmecheri; merităm să nu mai fim angajați la o societate sub obligativitatea de a avea un carnet de membru de partid; merităm să nu mai discutăm despre cât de rău a decăzut moralul; merităm să nu mai primim sfaturi mincinoase pe banii noștri, de la cine chiar nu dorim; merităm să nu-i mai ascultăm pe cei care folosesc minciuna ca pe apa de la robinet; merităm profesionalism, nu amatorism; merităm altceva, înțelegând prin asta normalitatea; merităm să ni se spună adevărul!

  Pentru toate cele de mai sus, dar și pentru multe altele neamintite s-a născut Special Arad. Nu putem să schimbăm totul – nici nu avem pretenția! –, dar adevărul îl vom spune, cu siguranță. Aceasta este singura promisiune pe care ne simțim în măsură s-o facem – iar despre îndeplinirea ei… vă invităm să ne judecați. Inclusiv prin comparație.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.