Alin Ardelean, tânărul arădean implicat într-un accident violent, în urma căruia un om a murit, și-a luat mama în brațe plângând de fericire: „Nu pot să cred!”

  de Mihai Todoca | 12 mai 2018, 3:08 PM | Povești despre oameni | Topic special

  3

  Sebastian Alin Ardelean, un tânăr arădean de 18 ani, are o pasiune, una pe care o au mulți arădeni. Aceasta e mașina. Orice ban pe care îl face îl investește în mașină. Ca orice pasiune, microbul automobilului i-a intrat în suflet, iar odată intrat nimeni și nimic nu îl mai scoate de acolo.

  Povestea lui Alin este una care are un început trist, dar un final extraordinar de frumos și emoționant. Nu a trecut mult timp de când își luase permisul de conducere și a fost implicat într-un accident violent. Nu a fost din vina lui, iar cel care provocase accidentul, din nefericire, a decedat a doua zi. Un lucru care și acum îl bântuie, iar spaima pe care a tras-o nu o va uita în curând.

  Din cauza acelui accident, mașina lui a fost serios avariată și nu se mai putea face nimic pentru a-i reda starea, fără costuri care ar fi depășit poate prețul întregii mașini.

  Dar, și aici este un foarte frumos dar, Comunitatea 4 Tunning Arad a pus mână de la mână și i-au făcut cadou o mașină. Același model de mașină, „tunizată” puțin.

  Dragostea de care au dat dovadă acești oameni, care nu își doresc să fie menționați, este una frumoasă. O dragoste pentru necazul unui copil, iar pentru ei cadoul primit înapoi a fost bucuria și lacrimile de emoție ale lui Alin în momentul în care și-a văzut mașina.

  Totul a fost bine plănuit pentru ca „ținta” să nu bănuiască nimic. A fost „rugat” de Simina, una din membrii Comunității 4 Tunning Arad, să o ajute cu un drum până la un magazin de bricolaj.

  Ajuns acolo, a fost dus în parcarea magazinului, unde mai mulți membri îl așteptau, totul fiind bine pus la punct. A dat mâna cu toți și apoi a fost condus la mașina lui. Un lucru pe care nu îl știa nici în momentul în care a dat jos husa de pe mașină.

  „Nu cred! Exact ca și a mea”, a spus Alin, moment în care a reușit doar să mai îngaime un „vă mulțumesc” după care a fost gâtuit de emoție și și-a luat mama în brațe, prezentă și ea la „dezvăluirea cadoului”.

  Cuvintele sunt de prisos, oricare ar fi ele, în schimb video-ul „curge” de emoție. Bravo, oameni frumoși! Și pentru oricine îi vede în trafic, faceți-le un semn de respect. Pentru că merită!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  3 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.