duminicã, 14 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Alexandru Tudorie: „Sunt nerăbdător să joc în fața suporterilor arădeni”

  de Lucian Dănilă | 23 februarie 2024, 8:20 AM | Sport

  0

  Tudorie a debutat pentru UTA la meciul de sâmbătă cu FC Voluntari, un debut cu noroc pentru fostul atacant de la FCSB, Craiova sau Sepsi, un debut într-un meci câștigat în deplasare. Acum, Alexandru Tudorie este nerăbdător să joace și pe gazonul perfect de la Arad în fața suporterilor Bătrânei Doamne.

  „Sunt nerăbdător să joc în fața suporterilor, abia aștept și voi da totul ca să-i mulțumesc. Și coechipierii mei sunt conștienți de acest lucru, pentru că e altceva să joci în play-off decât să joci în play-out. Sunt meciuri mult mai importante, lumea o să vină cu siguranță la stadion. Am fost prezent la meciul cu Botoșani, cu penultima clasată și am fost surprins să văd atât de multă lume, a fost stadionul plin.

  Meciul cu Petrolul va fi foarte important, mai avem patru meciuri, patru finale, cred eu. Trebuie să o luăm pas cu pas, iar primul pas este meciul de sâmbătă, cu Petrolul. La cum ne-am pregătit în această săptămână, cred că vom arăta bine, am văzut băieții motivați și sper că vom lua cele trei puncte. Nu știu dacă va fi mai ușor pentru noi datorită absențelor din defensiva Petrolului, noi trebuie să ne facem jocul și nu trebuie să depindem de adversar.

  Trebuie să ne facem jocul nostru și eu cred că acesta este cel mai important lucru. Trebuie să demonstrăm că merităm să fim acolo sus. Fiecare meci va fi la fel până la final, suntem cinci echipe și diferența e de un punct sau două. Important este primul meci, apoi vom vedea. Este un meci de totul sau nimic, dacă învingem trecem peste ei. În plus, am văzut că și restul echipelor joacă între ele, așadar acesta ar fi un prim pas important pentru play-off”, spune atacantul echipei UTA.

  tudorie 1

  Prieten de mai bine de 10 ani cu Alexandru Benga

  Pe Tudorie îl leagă o veche prietenie de Alexandru Benga, o prietenie veche de mai bine de un deceniu, din vremea în care fundașul echipei UTA era om de bază la Oțelul, iar Tudorie atunci făcea pasul de la juniori la seniori. S-au reîntâlnit acum la UTA, iar Tudorie spune că ajutorul primit de la Benga a fost, din nou, unul foarte important. „Alex Benga m-a ajutat să mă integrez aici la echipă, băieții m-au primit foarte bine, le mulțumesc și sper să facem lucruri frumoase împreună. Nu știu dacă echipa are probleme de omogenitate, eu i-am văzut bine pe băieți toată săptămâna. Și săptămâna trecută la fel, am făcut un joc bun și la Voluntari, pe mine mă interesează doar acest lucru, să fim cu toții bine la meci și să arătăm că merităm să fim în play-off”, a continuat Alexandru Tudorie.

  „Dacă intrăm în play-off, toți jucătorii din echipă vom fi văzuți altfel, pentru că suntem în primele șase echipe și acolo se uită mult mai multă lume”, a încheiat atacantul echipei UTA.

  Citește și:

  Mulțumim, Cooper, dar rămâi cu noi… Atacantul Bătrânei Doamne a fost refuzat în Iran

  clasament 21 4

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.