Update Alexandra, dispărută de mai bine de o lună de acasă, a fost găsită ieri

  de Special Arad | 5 februarie 2020, 11:19 AM | Știri Arad

  0

  O tânără de 17 ani, MĂRCUȚ IOANA-ALEXANDRA, a plecat de la domiciliul ei din Arad la sfârșitul anului 2019, și de atunci nu se mai știe nimic despre aceasta. Semnalmente: 1,50 m., 40 de kg., păr negru, lung și ochi căprui.

  Nu se cunoaște îmbrăcămintea tinerei la momentul dispariției.

  Persoanele care dețin informații ce pot conduce la depistarea tinerei sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție.

  UPDATE – Minora a cărei dispariție a fost mediatizată ieri a fost depistată pe raza municipiului Arad. Aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni, anunță IPJ Arad.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.