duminicã, 14 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Mecanismul „Alertă răpire copil” declanșat după ce o fată de 15 ani ar fi fost urcată de persoane necunoscute într-o maşină

  de - | 10 februarie 2024, 9:02 PM | Naţional

  0

  Autorităţile din Bacău au declanşat, sâmbătă, mecanismul „Alertă răpire copil” după ce o fată de 15 ani din Târgu Ocna ar fi fost urcată într-o maşină de două persoane necunoscute.

  Imediat, au fost începute ample acţiuni de căutare, fata fiind găsită ulterior în municipiul Bacău și dusă la sediul Poliţiei pentru a se stabili ce s-a întâmplat.

  „La data de 10 februarie, în jurul orei 13.45, dispeceratul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău a fost sesizat, prin apelul unic de urgenţă 112, cu privire la dispariţia unei minore, respectiv, Stănescu Ileana, în vârstă de 15 ani. Din cercetări a reieşit faptul că, la data de 10 februarie, în oraşul Târgu Ocna, minora ar fi fost urcată într-un autoturism, împotriva voinţei acesteia, de către două persoane necunoscute, plecând cu aceasta într-o direcţie necunoscută”, a transmis Poliţia Română.

  Ca urmare, s-a declanşat mecanismul „Alertă răpire copil”, constituindu-se celula de criză. Astfel, au fost declanşate ample căutări, mai multe echipaje din judeţ efectuând verificări, în vederea depistării minorei.

  „În urma activităţilor specifice desfăşurate cu operativitate de poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău, minora a fost identificată în municipiul Bacău. În acest moment, aceasta se află la sediul Poliţiei municipiului Bacău, pentru audieri, în vederea lămuririi tuturor circumstanţelor dispariţiei”, a precizat sursa citată.

  sursa: Gândul

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.