luni, 24 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Alertă pe drumurile din România! Hoţii sună la 112 apoi dau spargeri în parcări și benzinării

  de Special Arad | 14 aprilie 2016, 9:24 PM | Naţional

  0

  Știri Arad. Sunt tot mai multe cazuri de spargeri de autoturisme în România, fie pe drumurile, parcările sau benzinăriile aflate pe drumurile naționale, fie pe autostrăzi, cele pe care le avem. Hoții nu au preferințe, fură de la autoturisme, la autoutilitare sau TIR-uri atâta timp cât au ce.

  Surpriza vine de la felul în care acționează. „De multe ori, pentru a acţiona liniştiţi, chiar hoţii sunt cei care sună la apelul de urgenţă 112, anunţă un accident sau anumite probleme într-un anumit loc depe drumurile naționale sau de pe autostrăzi, iar ei acționează la o distanță de doar câțiva kilometri de locul indicat”, spun surse din poliție.

  Metoda nu este deloc una nouă, ea fiind folosită mai ales în zona Autostrada Soarelui, sau autostrada București – Pitești chiar și cu zece ani în urmă. La fel însă ca metoda celor care cer bani de benzină pe marginea drumului, la fel se pare că și această metodă nu și-a găsit încă antidot… Sau nu se dorește?

  Cel mai des sunt preferate parcările de TIR-uri, acolo unde hoții fură de la motorină la marfa aflată în autotren, sau chiar banii șoferilor.

  În alte cazuri, sunt preferate benzinăriile, hoții acționând frecvent asupra mașinilor lăsate deschise de proprietari în momentul în care efectuează plata combustibilului.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.