joi, 18 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Alertă maximă! SRI avertizează anumiți români care folosesc Facebook. Vezi motivul și cine sunt cei vizați!

  de Special Arad | 26 septembrie 2015, 2:34 PM | Recomandările editorilor | Social Media

  0

  În urmă cu patru ore, pe pagina oficială de Facebook a Serviciului Român de Informații, a apărut următorul text, care în fapt reprezintă o avertizare pe care această instituție de siguranță o face la adresa tuturor românilor care folosesc rețeaua de socializare.

  Iată textul:

  „Date personale pe rețele sociale?
  Având în vedere că rețelele sociale se bazează pe comunicare și conexiuni, utilizatorii acestora sunt adesea încurajați/ tentați să posteze informații cu caracter personal.
  În acest demers, ei nu iau în calcul întotdeauna importanța și tipul de informație pe care o postează în spațiul virtual și nici consecințele care pot surveni.
  Aceste informații pot fi folosite de persoane rău intenționate, care utilizează mediul virtual în scopuri ilicite (acces la date personale sau cu caracter financiar)”.
  Vezi mai multe AICI!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.