marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Alertă la secția de hematologie din Arad! Patru persoane au fost evacuate

  de Lucian Dănilă | 15 ianuarie 2023, 7:06 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  O alertă de incendiu a fost semnalată în această seară la Spitalul Județean din Arad, secția hematologie. Patru persoane au fost evacuate dintr-un salon din cauza fumului.

  Deși s-a apelat la numărul de urgență 112, echipajele de pompieri au fost întoarse din drum. Conform surselor noastre, la fața locului s-au deplasat trei reprezentanți ai ISU Arad care au observat că fumul era degajat de la un neon aflat în încăpere, iar odată cu scoaterea acestuia din uz s-a oprit și degajarea fumului.

  Camera a fost aerisită, iar pacienții urmau să revină în salon.

  UPDATE

  În această seară, în jurul orei 18:45, pompierii militari ai Detașamentului Arad au fost solicitați să intervină în cazul producerii unei degajări de fum la nivelul unui salon al secției de hematologie din Spitalul Județean Arad.

  Pentru misiune au fost dislocate forțe și mijloace din cadrul Detașamentului de Pompieri Arad cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă, o autospecială pentru descarcerare și un echipaj SMURD, încadrate cu 13 subofițeri.

  La sosirea echipajului de intervenție s-a constatat că degajarea de fum provenea de la un corp de iluminat supraîncălzit din interiorul salonului.
  Pompierii au acționat pentru ventilarea încăperii și înlăturarea eventualelor pericole.

  Cei patru pacienți aflați în salon s-au autoevacuat în condiții de siguranță, fiind ulterior transferați în alt salon.
  Nu s-a impus evacuarea celorlalte persoane aflate în interiorul spitalul.
  Nu au fost înregistrate victime”, transmite ISU Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.