luni, 17 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Update Alertă în Timiș! A sunat la 112 să îi spună că îi este rău, iar apoi s-a întrerupt apelul. Căutările se fac inclusiv cu un elicopter SMURD, dar și cu ajutorul colegilor din Arad

  de - | 11 iulie 2019, 1:42 PM | Regional

  0

  Forțele de intervenție din Timiș sunt în alertă în urma unui apel telefonic la 112, întrerupt în timpul conversației. Un cioban care se afla în mijlocul câmpului și căruia i s-a făcut rău a inițiat apelul.

  Conform celor de la ISU Timiș, bărbatul se afla pe un câmp în apropierea localității Mașloc și acuza dureri la cap, respectiv o stare de rău. Apelul s-a întrerupt, astfel că au fost dispuse măsuri pentru căutarea persoanei care este posibil să fie incoștientă. Ciobanul este căutat inclusiv cu elicopterul SMURD.

  Se intervine cu doi ofițeri, 16 subofițeri, un câine de căutare-salvare, trei autospeciale de serviciu, o autosanitară SMURD tip B, un ACI, o șenilată și o autospecială canină, deasemenea un elicopter SMURD, un voluntar cu câine de căutare-salvare; – SVSU Mașloc; – IPJ – 1 echipaj.

  Update: ISU TM – in jurul orei 10.42, o persoana de sex masculin (presupus cioban) a sunat la 112, acuzând dureri de cap și stare de leșin. În timpul convorbirii cu operatoarea 112, acesta nu a mai comunicat, linia rămânând deschisă. Cu ajutorul aplicației Cord Com s-a determinat raza de acțiune!
  La solicitarea colegilor de la ISU Timiș un echipaj de căutare salvare de la Detașamentul Arad însoțit de câinele de căutare și voluntari de la SVSU Zabrani va executa o misiune în zona Zăbrani – limita județ Timiș.

  sursa: debant.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.