Alertă cu bombă în Olanda. Aeroportul Schiphol din Amsterdam, evacuat

  de - | 13 aprilie 2016, 8:18 AM | Internaţional

  0

  Aeroportul Schiphol din Amsterdam, Olanda, a fost evacuat parțial marți seară în urma unei alerte cu bombă. O persoană a fost arestată.

  Zeci de polițiști au înconjurat zona, au evacuat o parte dintre persoanele care se aflau în aeroport și au arestat un bărbat, în timpul unei alerte de securitate care a durat patru ore.

  Persoana arestată se afla în zona din fața intrării principale a aeroportului, o echipă de deminare deplasându-se la fața locului pentru a controla bagajele bărbatului. Alerta a fost ridicată în jurul orei 23:30 GMT, conform theguardian.com.

  Zborurile nu au fost afectate. Schiphol este unul dintre cele mai frecventate aeroporturi din Europa.

  Sursa: realitatea.net

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.