miercuri, 12 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Alegerile din Ungaria deschid suplimentar 4 puncte de trecere a frontierei în județul Arad

  de Raluca Medeleanu | 2 aprilie 2022, 10:56 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Dat fiind faptul că în acest weekend se desfășoară alegerile parlamentare, dar și un referendum, pe teritoriul Ungariei, Poliția de Frontieră  anunță că pentru a facilita deplasarea din România în țara vecină vor fi deschise temporar și duminica mai multe puncte de trecere a frontierei, dintre care 4 în județul Arad.

  „Având în vedere solicitarea autorităţilor ungare, formulată în contextul desfăşurării alegerilor parlamentare şi a referendumului naţional în această ţară, precum şi necesitatea asigurării unui trafic fluent în punctele de trecere a frontierei, 10 legături rutiere de la nivelul graniţei româno-ungare, operaţionale în momentul de faţă doar o singură zi pe săptămână (sâmbăta), vor fi deschise şi duminică, 03.04.2022, în intervalul orar 06.00-21.00 (ora României).

  Punctele de trecere ocazionale de la graniţa comună sunt utilizate de către cetăţenii din localităţile de frontieră, trei dintre acestea aflându-se pe raza județului Satu Mare, patru pe raza județului Bihor și patru pe raza județului Arad”, informează Poliția de Frontieră.

  Cele patru puncte de trecere a frontierei deschise suplimentar în județul Arad sunt Nădlac III – Csanadpalota, Variaşu Mic – Dombegyhaza, Iermata Neagră – Denesmajor, respectiv Grăniceri – Elek.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.