Alec Baldwin l-a ironizat încă o dată pe Donald Trump în emisiunea „Saturday Night Live”

  de - | 6 februarie 2017, 11:13 AM | LOL | Video

  0

  Alec Baldwin l-a ironizat încă o dată pe Donald Trump în emisiunea „Saturday Night Live”, difuzată sâmbătă seară, prin intermediul unei scenete în care actorul american interpretează o versiune caricaturală a preşedintelui Statelor Unite, care, rămas singur într-o seară în Biroul Oval de la Casa Albă, începe să se plictisească şi decide să telefoneze liderilor politici din Australia, Mexic şi Germania pentru a-i ameninţa cu izbucnirea unui război, informează Independent.md, citând The Hollywood Reporter.

  Alec Baldwin, a cărui popularitate a atins cote uimitoare după ce a interpretat de mai multe ori în ultimele luni în emisiunea de satiră şi divertisment „Saturday Night Live” rolul preşedintelui Donald Trump, a revenit în acest show TV sâmbătă seară într-o scenetă în care liderul de la Casa Albă este prezentat într-o situaţie comică, încercând să îşi impună politicile guvernamentale şi ameninţând liderii altor state cu izbucnirea unui război.

  Personajul Donald Trump, purtând la reverul hainei o insignă cu drapelul Rusiei, l-a ameninţat pe premierul Australiei şi pe preşedintele Mexicului cu războaie, din cauza crizei refugiaţilor, respectiv construirea unui zid la frontieră. De asemenea, Donald Trump o ameninţă cu un război şi pe Angela Merkel, cancelarul Germaniei.

  Personajul interpretat de Baldwin face şi o referire la fictivul „masacru din Bowling Green” şi critică emisiunea „The Apprentice” prezentată de Arnold Schwarzenegger.

  Însă întreaga scenetă se bazează pe prezenţa în emisiune a lui Steve Bannon, consilierul principal al lui Donald Trump, prezentat sub forma unui bărbat cu o pelerină neagră, un craniu în locul feţei şi cu degete scheletice, care îi oferă sfaturi absurde preşedintelui Trump, pe care acesta, bineînţeles, le acceptă şi le pune imediat în aplicare.

  Sursa: Independent.md

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.