vineri, 19 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Albu și Borza, excluși pe o perioadă nedeterminată din lotul Rapidului chiar înainte de jocul cu UTA!

  de Lucian Dănilă | 25 februarie 2024, 7:16 PM | Sport

  2

  Alexandru Albu și Andrei Borza au fost excluși din lotul echipei Rapid cu câteva zile înainte de meciul din Giulești cu UTA, meci care se dispută miercuri de la ora 21. Rapid București a pierdut cu 3-1 deplasarea cu Poli Iași, iar după meci Andrei Borza (18 ani) și Alexandru Albu (30 de ani) au ales să meargă într-un club din Iași.

  Președintele Rapidului, Daniel Niculae, a anunțat că cei doi vor fi amendați și vor fi excluși din lot pe o perioadă nedeterminată.

  „Nu aveau voie să facă așa ceva, erau în cantonament, au plecat fără să spună nimănui. Vor fi excluși din lot pe o perioadă nedeterminată și vor primi și o sancțiune financiară pe măsură, dar care va fi stabilită conform regulamentului de ordine interioară.

  Este o lipsă de respect la adresa tuturor: a fanilor, a conducerii, a colegilor. Nu se poate să faci așa ceva, mai ales după ce pierzi un meci și știi că peste 3 zile joci o etapă intermediară!

  Dar, în primul rând, nu e admisibil să pleci din cantonament și să faci așa ceva!”, a spus Daniel Niculae pentru Gsp.ro.

  „OK, pot să înțeleg că am pierdut, e o întrecere sportivă. Dar nu pot înțelege și că pe doi jucători dintre jucătorii mei nu i-a durut eșecul. Asta are legătură cu dorința de a fi campion. Fără suflet, fără să te doară nu poți fi campion”, a declarat și patronul Dan Șucu pentru GSP.

  ”Avem un regulament de ordine interioară, iar ei erau în cantonament până în această seară. Avem un președinte, avem un antrenor și ei trebuie să ia o decizie. În cazul în care ei nu iau o decizie, clubul are acționari. Cel mai ciudat mi se pare cazul lui Alexandru Albu, care se află în mijlocul negocierilor pentru prelungirea de contract. Acum, nu știu la ce se mai poate aștepta el de la noi”, a spus Șucu pentru iAMsport.ro

  „Acum am aterizat (n.r. de la Iași) și am primit (n.r. imaginile cu el și Borza în club), nu am fost nicăieri. Nu am ieșit nicăieri. Posibil să fie din altă zi când am avut liber și am ieșit afară și multă lume vrea să ne facă rău”, susține Alexandru Albu, conform iAMsport.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  0 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.