ExclusivAlarmă pe Poetului! S-a activat butonul de panică. Apelați 112 dacă vă sună la ușă (FOTO)

  de Lucian Dănilă | 17 June 2016, 2:36 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  13

  Știri Arad. S-a întâmplat în această dimineață pe strada Poetului din Arad. Un grup de patru țigani din Oradea (n.r. cei din imagine) s-a pus pe „țepuit” locuitorii de pe această stradă. Spre ghinionul lor nu au nimerit unde trebuie.

  S-au echipat cu veste și utilaje de lucru – lopată, târnăcop, etc -, au sunat la ușa omului, s-au prezentat ca fiind echipaj de lucru de la Primăria Arad și se ocupă cu asfaltarea pe stradă. „Bună, de la Primeria din Arad sintem și dacă vreți noi putem face trotuarul la tine. Dai și tu ceva… E bine pentru toți”, a vorbit unul dintre ei cu un evident accent unguresc. Omul, de bună credință, i-a lăsat să lucreze.

  Au spart tot: borduri, asfalt, tot ce era de spart. Apoi s-au dus la proprietar și i-au transmis prețul: „10 milioane te costă. Cimentul îl aducem mâine. Dar ne trebuie acum… Măcar 8”. Totul cu o nonșalanță ieșită din comun…

  Norocul omului a fost că se baza pe ceva. Are o firmă și un contract cu firma de pază și protecție „Elite Bodyguard Team”. Atunci când cei patru țigani au devenit agresivi verbal, acesta a apăsat butonul de panică și în cel mai scurt timp un echipaj de la Elite a ajuns la fața locului. Au evaluat situația și și-au dat seama că cei patru sunt… țepari. Apoi a fost anunțată jandarmeria iar cei patru au fost reținuți până la sosirea echipajului de la jandarmi.

  „Sunt din Oradea. Au vrut și ei să dea o țeapă dar acum nu le-a ieșit. Aici a fost cu noroc, dar dacă merg peste oameni bătrâni, care nu știu nici pe cine să anunțe și nici ce să facă în aceste situații?”, spune cel căruia i-a fost spart frontul stradal de către cei patru impostori. „Acționează la fel ca și țiganii cu cetârnele. Și ei tot așa făceau. Pornea de la mica înțelegere și apoi îți dădeau o țeapă de nu te mai puteai scoate”, a încheiat acesta.

  Sfatul nostru este ca atunci când astfel de echipaje vă sună la ușă și vă propun tot felul de „mici înțelegeri”, să sunați la numărul de urgență 112 pentru a anunța poliția.

  PS: Jandarmeria nu i-a reținut pe cei patru impostori, neavând temei legal. Astea ne sunt legile… Mai mult, din spusele celor din zonă care au asistat la toată scena, cei patru chiar au rămas în zonă, având mașina parcată lângă supermarketul de la intersecția străzilor Poetului cu Câmpul Liniștii.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Au fost si la mine, la fel , au spus ca au de asfaltat pe o strada alaturata, si pot sa asfalteze si la mine, pe un ciubuc, dupa ce sau vorbit au venit si au propus in schimbul a 1500 lei sa puna asfalt peste gropi cu borduri, spuneau ca sunt unguri, am refuzat, si indemn pe oricine sa refuze aceste ocazii bomba care iti apar la usa, si politie putere sa scape tara asta de acesti „unguri”.

   +9 voturi
   +1
   -1
   • Nu tin partea celor patru dar pe omul respectiv cine il pune sa accepte oferta lor?Daca le spunea ca nu vrea acestia ar fi plecat dar cand spui ca dai 1000 de lei si le spui sa sparga betoane,ulterior se razgandeste si ar vrea sa-i puna betonul la loc.Cum a crezut ca sunt de la primarie si trebuie sa dea 1000 de lei pt asfalt?Si cum isi permite sa sparga el pe domeniul public?

    +2 voturi
    +1
    -1
  2. Cum va permiteti sa vb asa de urat de dl Tipei. Adica el este acolo in slujba cetateanului deoarece este consilierul tau si voi il faceti si hot si tigan. Si ce daca si-a trimis sustinatorii sa adune un ban? Va fura dar va face … ( fara cratima intentionat )

   +2 voturi
   +1
   -1
  3. Vedem zi de zi cum pedofili,violatori,hoti talhari sunt judecati in libertate dupa noul cod penal asa zis european pe baza de ce sa-i retina.Chestia este un fel de alba neagra joci bani si apoi chemi Politia cand tu cu mana ta ai pus banii.El spune ca a a existat o intelegere intre ei pe asfaltare su nu sa-u pus la spart fara acordul lui asa ca…

   0 voturi
   +1
   -1
  4. Ursule, da-le pace, sunt jandarmi. Sunt vai de capu si de mama lir. Niște ratați. Din cauza lipsei de reacție a autorităților, au reușit țiganii cetarnari din Arad sa terorizeze sute de bătrâni. Din cauza unor imbecili de pe la ordine publica, sau jandarmi de genul ăstora, care pe lângă faptul ca nu le-a făcut nimic țiganilor, se mai si luau de sărmanul om care a avut „tupeul” sa apeleze Nr de urgentă! Le reproșau oamenilor faptul ca s-au înțeles cu persoana nepotrivita, cand in realitate discutam de infracțiuni precum înșelăciunea, șantajul sau amenințarea. Astăzi, la Atrium in parcare, acționau țiganii care ramân zilnic fără benzina. Erau cu un Opel combi cu Nr de Ilfov, poate știți ceva…

   +4 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  2 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.