luni, 24 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Alarmă la UTA! Hlistei e suspendat iar Copil este incert pentru meciul cu Filiași

  de Lucian Dănilă | 23 septembrie 2014, 1:53 PM | Recomandările editorilor | Sport

  1

  UTA a trecut peste remiza de la Sebiș și este cu gândul la următorul joc, cel cu CSO Filiași. Meciul este unul foarte dificil pentru arădeni, dat fiind că gruparea olteană a avut două jocuri foarte bune în ultimele două runde.

  CSO Filiași a câștigat în urmă cu o săptămână cu scorul de 3-0 la Giarmata, iar în etapa din weekend a încheiat la egalitate, scor 0-0, pe teren propriu cu Minerul Mehedinți. Sunt singurele 4 puncte obținute de echipa antrenată de fostul jucător al Craiovei, Gheorghe Ciurea.

  Roland Nagy, antrenorul grupării arădene, întâmpină unele probleme înainte de acest meci. Cătălin Hlistei este suspendat după ce a fost eliminat în partida de la sebiș, iar Dumitru Copil este accidentat încă de la startul campionatului, fiind incert și pentru partida de sâmbătă. „Hlistei a făcut două mari greșeli, dar probabil va învăța din ele. Cu siguranță va fi pedepsit conform Regulamentului de Ordine Interioară. Primul cartonaș care l-a încasat la Sebiș este discutabil, arbitrul a judecat cu altă măsură decât cum a judecat reacțiile jucătorilor de la Sebiș. Al doilea cartonaș galben pe care l-a primit nu are scuză, mai ales că știa de primul”, spune Nagy.

  Dumitru Copil este unul dintre jucătorii care putea evolua pe banda stângă la echipa arădeană. Fără „Brilliantul” Hlistei, UTA nu îl are la dispoziție nici pe celălalt „Brilliant”, Copil. Acesta a suferit o contractură la coapsă înainte de meciul de la Ișalnița cu ACSVM Craiova și de atunci nu s-a mai antrenat cu echipa. „Mă simt mai bine. Nu mai am așa dureri. Am făcut alergări dar nu am intrat în programul echipei. Poate o voi face joi”, spune Copil.

  Alte variante pentru postul de mijlocaș stânga sunt Burlă, Michel Vlad dar și Cipri Rus, folosit mai mult ca atacant.

  Un alt jucător care a acuzat probleme fizice în ultimele două partide este Norbert Varga, dar se pare că experimentatul mijlocaș va fi apt la ora jocului de sâmbătă, cu Filiași.

  IMG_2333

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.