miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Alarmă în centrul Aradului (FOTO-VIDEO)

  de Andrei Fuliaș | 22 septembrie 2016, 2:01 PM | Știri Arad

  0

  Știri Arad. Un sistem de alarmă a răsunat astăzi timp de mai bine de o oră în plin centrul Aradului. Este vorba despre sistemul de alarmă al magazinului Vodafone, situat pe Bulevardul Revoluției, colț cu strada Cloșca. Timp de mai bine de o oră, trecătorii și mai ales vecinii, fie că vorbim despre locatari, fie despre spațiile comerciale din zonă, s-au întrebat de ce sună alarma de la Vodafone și nu vine nimeni să vadă ce se întâmplă?

  Menționăm că magazinul Vodafone a fost închis toată ziua, în acest sens existând și un anunț lipit pe vitrina spațiului comercial. Motivul închiderii magazinului a fost acela că pe strada Cloșca se lucrează la firele de electricitate, toată strada fiind lipsită de curent electric încă din jurul orei 09:00.

  O vânzătoare de la un magazin din zonă a sunat inclusiv la firma de pază Morar Pază și Protecție, firmă al cărei abțibild era lipit pe una din vitrinele magazinului Vodafone, dar cei de la firma de securitate au menționat că ei nu se mai ocupă de ceva vreme de paza acestui magazin.

  Între timp a fost sesizată și Poliția Locală, iar după ce au ajuns la fața locului, agenții au sunat la rândul lor la Morar Pază și Protecție, de unde au aflat că de paza acestui obiectiv s-ar ocupa firma BGS.

  După mai bine de o oră, problema a fost rezolvată, alarma a fost oprită, iar vecinii au putut să își vadă liniștiți de treburi în continuare.

  P.S. – Înainte să vizionați materialul video, vă sfătuim să vă setați volumul dispozitivului dumneavoastră la un nivel cât mai scăzut.

  alarma-in-centru-3 alarma-in-centru-2 alarma-in-centru-1

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.