duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Alarmă falsă sau „Twilight zone” la Sânpetru German? Accident fără urme și o mașină-„fantomă” fără numere de înmatriculare

  de Special Arad | 24 noiembrie 2019, 9:41 PM | Știri Arad

  0

  Imagine cu scop ilustrativ (foto: obiectivbr.ro)

  În această seară, în jurul orei 18:10, un bărbat a sesizat prin 112 că pe o stradă secundară din localitatea Sânpetru German s-ar fi produs un accident rutier al cărui autor ar fi părăsit locul faptei, anunță IPJ Arad. Polițiștii s-au deplasat la locul faptei, însă nu au constatat nicio avarie pe bicicleta despre care se spune că a fost lovită de o mașină.

  O tânără de 17 ani, din Sânpetru German, s-a deplasat pe bicicletă și în dreptul unui imobil ar fi fost acroșată de un autoturism care nu ar fi avut aplicate numere de înmatriculare, ce se afla staționat și care s-ar pus în mișcare efectuând o manevră de întoarcere, după care ar fi plecat de la locul evenimentului.

  Tânăra s-a dezechilibrat și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

  Din cercetările efectuate la fața locului și în urma analizării bicicletei, aceasta nu prezintă avarii ce ar fi putut rezulta în urma impactului cu autovehiculul, existând suspiciuni cu privire la producerea evenimentului sesizat, anunță Inspectoratul de Poliție al Județului Arad.

  În continuare se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a stării de fapt.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.