Alarmă falsă la Zădăreni: „A murit Roco”! El dormea. Speriat, a luat-o la fugă la vederea asistentei medicale… (MINI-INTERVIU)

  de Special Arad | 25 martie 2017, 1:54 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad | Zădăreni

  0

  Știri Arad. Câțiva copii se plimbau cu bicicletele în această dimineață lângă păduricea de la Zădăreni. Aveau toate motivele să o facă într-o zi așa frumoasă de primăvară. Brusc, plăcerea plimbării le-a fost întreruptă de o imagine care i-a speriat. Au văzut un om culcat la pământ iar în jurul său doi câini care nu lăsau pe nimeni să se apropie. „Domnu! Domnu! Ești bine?”, a strigat o fetiță. Din partea celui căzut la pământ nu s-a auzit niciun răspuns. „E mort! E mâncat de animale!”, își spuneau copiii unul altuia și au sunat acasă.

  Imediat a fost apelat numărul de urgență 112. „Este un cadavru în pădurea de la Zădăreni. Se pare că e mâncat de animale!”. Poliția și salvarea în alertă… au pornit imediat înspre locul unde zăcea cadavrul. A fost anunțată și Criminalistica.

  Ajunși la fața locului, mortul… s-a trezit! Cioban de meserie, Gheorghe Suciu, zis „Roco”, nu este deloc obișnuit cu oameni în uniformă. Când s-a apropiat asistenta medicală de el s-a speriat tare și a fugit. S-a întors la chemarea polițiștilor.

  Apoi a vorbit cu noi. MINI-INTERVIU cu „Roco”:

  – Dar ce s-a întâmplat?

  – Am dormit. Am auzit un copil că mă tot întreabă: ești bine domnu? Ești bine?

  – Și nu ați spus nimic?

  – Nu am zis nimic. Am început să latre câinii, dar nu au plecat de lângă mine. Așa că nu am zis nimic. Ei au crezut că sunt mort, dar eu nici nu mă gândeam la asta.

  – Și v-ați trezit cu salvarea și poliția…

  – Da, și tare m-am speriat. Că nu știam ce vor de la mine.

  Alarma s-a dovedit a fi falsă, dar atât copiii care se plimbau cu bicicletele, cât și ciobanul „Roco”, vor uita cu greu ziua de Buna Vestire din 2017.

  A fost cu happy-end.

  roco 1

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.