sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Aladin și Lampa sa fermecată vin la Teatrul de Marionete

  de Special Arad | 10 ianuarie 2019, 1:17 PM | Cultură

  0

  Faimosul personaj Walt Disney revine în acest an pe marele ecran, însă până atunci, micuții arădeni vor putea da „întâlnire” cu Aladin și Lampa sa fermecată la Teatrul de marionete, la spectacolul care va debuta duminică dimineață (13 ianuarie), la ora 11, în regia Oanei Leahu. Scenografia: Nelu Pitic; Muzica: Pedro Negrescu; Distribuția: Adina Doba, Nuți Dorobanțu, Izabela Moș, Lăcrimioara Szlanko, Cristian Bordaș, Sorin Dorobanțu.

  Sinopsis:
  Șeherezada și trupa sa de actori istorisesc regelui Șahriar povestea lui Aladin și a lămpii fermecate în speranța că vor îmblânzi mânia regelui dezamăgit în dragoste. Aventurile lui Aladin – la început copil mai neastâmpărat decât toți copiii din cetate la un loc, apoi tânăr curajos și dornic de a cuceri mâna prințesei, întâlnirea acestuia cu Marele Vrăjitor și cu Djinul din lampă, descoperirea lumii din palatul sultanului, șirul de evenimente care-l transformă pe tânărul Aladin din haimana de piață în prinț – toate îl conving până în final pe rege că Șeherezada merită să trăiască și să-l facă părtaș la o nouă poveste.

  Biletele pot fi cumpărate la intrare sau online, pe Biletmaster, la prețul de 5 lei (pentru preșcolari și elevi) și 20 lei (pentru adulți).

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.