sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  „Dragi oameni cu suflet bun…vă rog din inimă” – strigătul de ajutor al mamei lui Radu, tânărul din Arad diagnosticat cu cancer

  de Andrada Bobiș | 12 iunie 2024, 10:46 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  1

  Maria, mama lui Radu, un tânăr arădean în vârstă de numai 21 de ani, care este bolnav de cancer, se vede din nou în situația în care să apeleze la sufletul oamenilor de bine, care îi pot veni în sprijin, pentru a putea lupta pentru viața fiului său, cu ajutorul unei noi operații costisitoare.

  În urmă cu doar un an de zile, vă scriam povestea lui Radu, care la doar 20 de ani, cu doar câteva zile înainte de Paști, a fost diagnosticat cu tumoare cerebrală. Pe Radu mulți arădeni îl știu de la unul dintre fast food-urile cunoscute din Arad, unde el lucra până în seara în care a aflat teribila veste.

  La scurt timp de la aflarea celei mai crunte vești pe care o mamă poate să o primească, Radu a fost operat de un medic din Franța și de la o zi la alta se simțea mai bine. Asta… până de curând.

  • Citește și: Radu, tânărul arădean diagnosticat cu tumoră cerebrală, a fost operat de un medic din Franța · Special Arad

  Tumora are 7 cm, iar viața lui Radu este în pericol

  Acum, la doar un an de zile distanță, când viața lui Radu părea că a revenit pe un făgaș normal, în urmă cu doar două săptămâni toate visele și speranțele lui Radu cât și ale mamei lui au fost spulberate într-o clipă.

  Radu a primit cumplita veste că din rezidul ce a rămas după operația de anul trecut, din nou a început să crească o tumoră care în prezent are deja 7 cm, iar viața lui este pusă în pericol.

  Orice sumă donată poate salva această viață ! Tratamentul costă 6.000 de euro

  Momentan este necesar ca Radu să înceapă cât mai urgent radioterapia, apoi chimioterapia care vor fi făcute la Szeged, tratament ce costă 6.000 de euro. Nu este o sumă foarte mare, însă pentru Radu este vital orice zi de întârziere a începerii acestui tratament.

  Mama lui Radu nu are suma necesară, fiind văduvă cu doi copii de crescut, dar speranțele ei în salvarea vieții propriului ei fiu stă în credința că oamenii cu suflet vor dona orice sumă, care cu siguranță îi va fi de mare ajutor.

  După tratament, în luna august, Radu ar urma să facă un RMN, unde se va putea vedea dacă tumora s-a retras, ca apoi să fie supus din nou unei intervenții chirurgicale, care deocamdată nu se știe la ce costuri ajunge.

  Mama lui Radu, zdrobită de durere…

  „Sunt mama lui Radu, un tânăr luptător care se confruntă cu o luptă grea împotriva cancerului. Anul trecut, tatăl lui a decedat Mă ocup singură de Radu și de sora lui, care este încă la școală.

  Radu are nevoie de noi, din nou, anul trecut fiind diagnosticat cu formațiune tumorală cerebrală de regiune pineală, iar anul acesta a reapărut cu o dimensiune de 5 ori mai mare și agresivă. El se află într-un moment critic al tratamentului său, iar terapia cu ioni de carbon este esențială pentru șansele lui de vindecare. Din păcate, nu am mijloace financiare să acopăr costurile acestui tratament vital.

  Vă rog, din inimă să fim împreună în această luptă. Binele pe care îl facem pentru alții se întoarce la noi înzecit. Dumnezeu vede fiecare gest de compasiune și ne răsplătește în feluri pe care nu le putem anticipa.

  Fiecare contribuție contează și poate face o diferență imensă în viața noastră.
  Mulțumesc din suflet și vă doresc sănătate și binecuvântări.

  Cu recunoștință,
  Arva Maria Magdalena”  – încheie mama lui Radu în mesajul pe care a dorit să-l transmită prin intermediul ziarului nostru, tuturor celor cu inimă mare.

  Cei care doresc să-l ajute pe Radu ca să aibă o nouă șansă la viață pot face
  DONAȚIILE în contul mamei lui :

  RO49 RNCB 0015 0769 0425 0001
  Titular cont ARVA MARIA MAGDALENA

  „Dorința mea cea mai mare este ca Radu să se vindece și să se bucure de viață ca toți copiii. Lupt împreună cu el și vreau să fac tot ce-mi stă în putință” a mai adăugat printre lacrimi, mama lui Radu.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  9 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.