AJF Arad a intrat în insolvenţă!

  de Lucian Dănilă | 20 June 2014, 7:54 PM | Sport

  0

  Adunarea Generală Extraordinară a AJF Arad s-a întâlnit astăzi într-o şedinţă în care practic să se decidă viitorul asociaţiei. S-a vorbit chiar de falimentul acesteia, ceea ce ar fi devenit o premieră în România, dar în cele din urmă s-a decis insolvenţa.

  Adunarea Generală Extraordinară a AJF Arad a fost convocată de președintele Adrian Lucaci pentru a dezbate următoarele puncte de pe ordinea de zi:

  6. Prezentarea raportului financiar la zi.

  7. Modalitatea de recuperare a prejudiciului financiar al AJF Arad.

  8. Modalităţi de continuare a activităţii AJF Arad.

  9. Sistemul competiţional 2015-2016.

  10.Adoptarea Hotăririi Adunării Generale Extraordinare din 20.06.2014

  „S-a decis să intrăm în insolvență. Acest lucru ne ajută ca în următoarele șase luni să nu mai crească penalitățile. Nu știu acum care este suma exactă cu care AJF este datoare, undeva aproape de 3 miliarde de lei vechi, 282.000 de RON”, spune Vasile Rad, secretarul general al AJF.

  Următorul pas este ca biroul executiv al AJF să aleagă firma care să devină administrator judiciar.

  Vom reveni în zilele următoare cu informații asupra procesului de insolvență a AJF dar și despre viitorul sezon competițional.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.