duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Ai un proiect de film documentar în dezvoltare? Înscrie-te la Laboratorul fARAD

  de Special Arad | 30 august 2016, 9:06 AM | Cultură

  0

  Ești tânăr documentarist și ai un proiect în dezvoltare? Organizatorii festivalului fARAD te așteptă să te înscrii până pe 12 septembrie la Laborator fARAD.

  Acest laborator creativ unic este constituit dintr-un atelier practic intensiv de 4 zile (6-9 octombrie) despre viziunea creativă a sunetului, având ca trainer pe Dana Bunescu, cel mai apreciat monteur de film și sunet al noului val din cinematografia românească. În paralel, Laborator fARAD oferă seminarii cu invitații speciali ai festivalului concentrate pe proiectele în dezvoltare ale participanților. Participanții selecționați de un grup format din board-ul festivalului fARAD și mentorii invitați la ateliere vor fi expuși nu doar la informații de ordin tehnic sau formal, dar și la o întreagă rețea de sprijin profesional și mentorat continuu.

  Participarea la laborator, utilizarea echipamentelor de sunet pe durata atelierului practic și cazarea în Arad sunt gratuite pentru toți participanții selectați.

  Mai multe detalii despre program si formularul de inscriere sunt disponibile pe site-ul www.farad.ro.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.