Agresiune sexuală în Gai! S-a întâmplat la un atelier de reparații auto

  de Luci Precup | 27 mai 2015, 1:53 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Știri Arad. Poliția din Arad anchetează un posibil caz de viol după ce o femeie de 37 de ani din Arad ar fi fost constrânsă să întrețină relații sexuale fără voia ei chiar de mecanicul auto la care și-a dus mașina la reparat!

  S-a întâmplat aseară, victima apelând numărul de urgență 112 la ora 23.50. Femeia și-a dus ieri mașina la reparat la un atelier auto din cartierul Gai, iar aseară s-a întors pentru a și-o ridica. La un moment dat, mecanicul auto a invitat-o în casă pentru a copia un fișier cu muzică pe un stick. Ajunsă în casă, proprietarul a blocat ușa și a constrâns-o pe femeie să întrețină relații sexuale.

  Apoi, femeia, pentru a scăpa, l-a rugat să o ducă până la o nepoată pentru a o anunța că va rămâne peste noapte la el. Mecanicul, în vârstă de 33 de ani, a transportat-o în cartierul Micălaca la un cumnat al acesteia unde a urcat în apartament povestind cele întâmplate. Imediat, cumnatul acesteia a sunat la numărul de urgență 112 și la fața locului au sosit un echipaj de poliție și o ambulanță. Presupusa victimă a fost transportată la Spitalul Clinic Județean pentru un consult de specialitate.

  Poliția efectuează cercetăricu privire la starea de fapt a celor întâmplate, urmând ca în funcție de expertiza medico-legală să se stabilească încadrarea juridică a faptelor.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.