sâmbãtã, 30 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  Se aglomerează frontierele. A început perioada concediilor

  de Ioana Costaș | 16 iulie 2023, 3:49 PM | Știri Arad

  0

  Se aglomerează frontierele aflate la granița cu Ungaria. Zeci de minute se așteaptă, duminică după masă, la punctele de trecere a frontierei aflate în județul Arad, la granița cu Ungaria, atât pe sensul de ieșire din țară, cât și pe cel de intrare.

  Potrivit aplicației Trafic Online a Poliției de Frontieră, 80 de minute este timpul de așteptare la PTF Nădlac II pe sensul de intrare în țară – aici, controlul de frontieră efectuându-se pe șapte artere, conform aplicației – în timp ce la PTF Nădlac I se așteaptă 40 de minte.

  Pe sensul de ieșire din țară, la frontiera Nădlac II timpul de așteptare este de 50 de minute – cu precizarea că aici se lucrează pe 6 artere pentru efectuarea controlului – la PTF Nădlac I se așteaptă 40 de minute, iar la frontiera Turnu – 30 de minute.

  „Pentru evitarea aglomerărilor, puteți folosi și alte puncte de trecere a frontierei!”, este recomandarea Poliției de Frontieră.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.