vineri, 14 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Update Agitație maximă în sediul DSP. O doctoriță care a intrat în contact cu majoritatea colegilor a fost depistată pozitiv! Noul director, Horea Timiș, intră direct în „pâine”

  de O. Peniță | 6 aprilie 2020, 2:50 PM | Coronavirus | Știri Arad | Topic special

  12

  Zvonul că un coleg de-al lor, mai precis o doctoriță, a fost găsită pozitivă cu coronavirus, a produs o agitație mare în incinta Direcției de Sănătate Publică Arad. O asemenea agitație încât numirea unui nou director, în persoana medicului Horea Timiș (fost director al DSP Alba), dar și cel care a realizat Strategia pentru Sănătate a Aradului, a rămas pe planul al doilea.

  Din informațiile pe care le deținem, angajata DSP ar fi intrat în contact cu majoritatea colegilor săi, astfel că întreg personalul a fost chemat să fie testat.

  Directorul Timiș a confirmat pentru Special Arad că a fost numit în funcție în locul vacant, dar nu a dorit să facă precizări referitoare la colega sa.

  UPDATE

  Cu ajutorul Clubului Lions a fost testat personalul „Inspecției” din DSP Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Normal director DSP nevasta doctorita sora nevestei asistență mai exact poate ați auzit de CLANUL VARVARI adică în acest clan exista un frate care e șmecheraș de felul lui relații pile nu de mult timp l-am surprins pe terasa la hotel central cu Bibart mereu vizite la parchet cică e sub acoperire în fine se spune că el trage sforile mai exact e și proprietarul unui spatiu fost CAP Sântana un autoservice case terenuri oare de ce ne mai punem întrebări cum a ajuns cumnatul lui în funcție va las pe voi sa treceți concluzii

   --10 voturi
   +1
   -1
   • Ai stat mult sa te gândesti pana sa scrii acest comentariu? Oamenii aceia, indiferent ca sunt rude sau nu, lucreaza in prima linie, risca sa se îmbolnăveasca tratand pacientii cu Covid 19, nu si-au mai vazut familia de saptamani bune, iar tu, desteptul satului arunci cu noroi in ei! Cat de prost poti fi! 😐

    +22 voturi
    +1
    -1
   • Nu știu in ce an trăiești din moment ce încă vorbești de “clan”?! dacă sunt o familie mai mare nu înseamn ca sunt un “clan” ! In aceasta familie pe care tu o faci “clan” sunt 7 copii , care muncesc zi și noapte , acest “clan” are ceea ce are datorită muncii depuse de ei , toți au făcut facultăți , medicina , științe juridice sau Inginerie auto ! In acest “clan” găsești niște persoane cu o inima pe care nu prea o vei mai găsi in multe persoane , aceasta familie sunt capabili sa îți dea și hainele de pe ei dacă e nevoie ! Am avut ocazia sa ii cunosc personal , le-am trecut pragul casei și service-ului , nu pot sa spun altceva decât sa le aduc laude și mulțumiri pentru ceea ce fac și pentru cât de profesioniști sunt !
    In concluzie acești oameni in care arunci tu și alții cu noroi , sunt niște oameni cum mulți ar trebuii sa fie , sunt demni de respect !!

    +9 voturi
    +1
    -1
   • Ce oameni rai! De o nesimtire fara margini. In caz, ca nu stiai nu doar Alexandru vizita parchetul, si surioara lui. Ambii au absolvit facultatea de drept. Ambii fiind masteranzi. Surioara chiar șefă de an. O domnisoara pe cat de frumoasa pe atat de inteligenta. Familia lor este de apreciat! Fiecare profesionist in domeniul lui de activitate! Dar nu are rost sa discutam despre diferanta dintre tine si acesti oameni pentru ca este cat de la cer la pământ. Ar fi cazul sa te documentezi înainte de a comenta. Iar daca acest domn a ajuns in DSP „pe pilele” acestei familii bravo lor. Sunt mai „smecherasi” decat tine oricum!

    +7 voturi
    +1
    -1
  2. ati putea investiga un pic ce rude are acest horia timis prin sistemul medical aradean mie deja mi e scarba peneleiiauajuns mai rai ca pesedeiiau politizat si mafiotizat totul e incredibil la ce nivel scarbos au ajuns toata lumea vrea sistem de sanatate dar nu spune nimeni ca in loc de 1asistenta medicala la 20 de pacienti se lucra cu una la 200 de pacienti si asap poti face salarul 10 mii de euroca nu vei rezolva nimic!primarul bibart vroia sa bage15 mil euro in camere video si spitalul arad nu are. pansamente si branule destule practic ce ati votat asta aveti aradeni me meritam soarta!

   --7 voturi
   +1
   -1
   • Acest Horea Timiș in sistemul medical o are pe soția lui care este un medic epidemiolog de excepție , având colaborări cu mai multe spitale din țara , și toate au primit acreditarea din prima , datorită acestei doamne care pe lângă faptul ca este foarte devotată medicinii și urmează cu strictețe fiecare protocol , este o adevarata doamna , și mai e și cumnata dansului care este asistenta , care la fel ca și surioara ei este devotată serviciului !
    Aceste rude ale domnului Timiș Horea , încă din prima clipa in care a apărut aceasta pandemie in Arad sunt in prima linie , nu și-au mai vizitat familia de când a început aceasta Nebunie ! Nu și-au mai îmbrățișat părinții ! Iar voi , oameni fără scrupule încercați sa ii mânjiți cu noroiul in care trăiți !
    Mi-e mila de voi , oameni care aruncați cu mizeria voastră in alții !!

    +7 voturi
    +1
    -1

  Scrie un comentariu

  5 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.