Agenții economici sunt invitați la Topul Firmelor. Invitat special: Liviu Mihaiu, directorul editorial Radio Guerrilla

  de Special Arad | 22 octombrie 2014, 2:36 PM | Business | Știri Arad

  0

  Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad organizează joi, 30 octombrie 2014, la Expo Arad, cel mai așteptat eveniment de către mediul de afaceri local: Topului Județean al Firmelor.

  Ceremonia de decernare a diplomelor și trofeelor Topului Firmelor este organizată sub forma unei veritabile gale a competenței și a succesului: spectacol, rafinament, entertainment. Invitatul special al ediției cu numărul XXI a evenimentului este Liviu Mihaiu, director editorial la Radio Guerrilla.

  Vor fi premiate și se vor bucura de vizibilitate societățile care au realizat cele mai bune rezultate financiare pe parcursul anului contabil 2013. Sunt invitați să participe oameni de afaceri, personalități regionale, autorități locale, oameni de cultură, reprezentanți ai mediului academic precum și ai mass-mediei.

  Topul Firmelor se întocmește după o metodologie unitară la nivel național care implică utilizarea unui program complex, bazat pe indicatorii financiari din bilanţul contabil depus de firme conform cu Directivele Europene, furnizat de Ministerul Finanţelor Publice pentru anul anterior.

  În cadrul evenimentului va fi lansat catalogul „Topul Firmelor, ediţia 2013”, care cuprinde cea mai valoroasă bază de date pentru mediul de afaceri județean, reprezentând coordonatele companiilor clasate pe primele 10 locuri la nivel județean.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.