vineri, 12 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Agenţia ProCredit Bank din Arad a fost modernizată și include o zonă de banking deschisă 24 de ore (P)

  de Special Arad | 9 februarie 2017, 2:17 PM | Advertorial | Recomandările editorilor

  0

  ProCredit Bank, singura bancă din România cu acționariat 100% german, a modernizat agenţia sa din Arad, ce incorporează noul concept de „Zona 24/7”. Aceasta este situată în acelaşi loc ca şi până acum, în Piaţa Spitalului.

  Locația este deschisă timp de 24 de ore, șapte zile pe săptămână, oferind astfel clienților posibilitatea de a își desfășura operațiunile bancare în orice moment al zilei. În cadrul acestei zone de banking, clienții persoane juridice și persoane fizice pot efectua, prin intermediul terminalelor bancare instalate, o gamă variată de operațiuni: de la retragere și depunere de numerar, la acces către platforma de internet banking și posibilitate de contactare a serviciului call center. Acest proces de automatizare a tranzacțiilor va permite personalului băncii să se concentreze asupra activității de consultanță profesionistă, asigurând, în același timp, o gamă diversificată de servicii financiare pentru clienți.

  „Acest concept modern de Zona 24/7 este deja implementat cu succes în București, Timișoara, Constanța, Pitești, Cluj-Napoca, Suceava, Râmnicu Vâlcea, Braşov și Craiova și suntem mulțumiți să avem o astfel de agenție și în Arad. Suntem convinși de faptul că noile facilități pe care le oferim vor fi apreciate de către clienți. Dorim să continuăm să le oferim acestora servicii de înaltă calitate, moderne și rapide, permițându-le astfel să își desfășoare operațiunile bancare și după încheierea programului cu publicul”, a declarat Mariyana Petkova, Director General Adjunct al ProCredit Bank România.

  ProCredit Bank a urmărit dintotdeauna să stabilească un parteneriat profesionist cu clienții săi, bazat pe consiliere realizată în condiții de încredere, și nu pe o pură asociere de natură comercială. Banca a dezvoltat și a întărit această relație pe parcursul celor 12 ani de prezență în Arad, iar noul concept implementat reprezintă încă un pas în această direcție.

  Referindu-se la ultimele elemente inovative dezvoltate de către bancă, introduse acum și în Arad, Mariyana Petkova a adăugat: „Noul concept de Zona 24/7 a fost creat pentru a răspunde nevoilor clienților, într-o societate ce urmărește eficiența. Impresiile pozitive primite până acum de la clienții noștri confirmă calitatea schimbărilor implementate și ne încurajează să continuăm în aceeași direcție, orientată spre oferirea de servicii la cele mai înalte standarde”.

  Noul concept, aplicat și în Arad, a fost introdus în mod gradual la nivelul tuturor locațiilor ProCredit Bank din țară, pentru a extinde facilitățile oferite către toţi clienții băncii.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.