Afacerile Apple, afectate de coronavirus

  de - | 18 februarie 2020, 8:40 AM | Business | Internaţional | IT | Recomandările editorilor

  0

  (foto: 9to5mac.com)

  Compania Apple a anunţat, luni, că nu va reuși să realizeze veniturile preconizate pentru primul trimestru al anului din cauza epidemiei provocate de noul coronavirus, care a afectat producţia şi cererea din China.

  În ciuda faptului că fabricile gigantului american şi-au redeschis porţile în statul asiatic, producţia avansează mai lent decât a fost estimat.

  Apple precizează că livrările de componente pentru produsele iPhone vor fi „restrânse temporar” întrucât furnizorii săi chinezi nu operează la întreaga capacitate.

  În plus, depozitele fie au fost închise, fie au funcţionat cu program redus din cauza epidemiei.

  Sursa: europafm.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.