joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Aeroportul din Arad este, duminică, gazda primei etape de DragRacing din 2021. Cum poți asista la eveniment?

  de Dan Lazăr | 6 iunie 2021, 8:55 AM | Recomandările editorilor | Sport | Știri Arad

  0

  Prima etapă din Campionatul Național de DragRacing 2021 are loc la sfârșitul acestei săptămâni la Arad, pe aeroportul din localitate. Clubul Motorsport Race Management Bucuresti este organizatorul concursului care se desfășoară între 5 și 6 iunie.

  Sâmbătă, 5 iunie, a fost ziua dedicată înscrierilor, verificărilor tehnice și antrenamentelor cronometrate, pentru ca duminică, 6 iunie, să se desfășoare calificările, între orele 9.00 și 12.00, și cursele propriu-zise, între orele 13.00 și 17.00.

  Vor concura clasele: M1, M2, M3, D600, D1000, Super D1000, Super Street (M4) și SM.

  „Pentru a putea intra la cursa de dragracing de pe aeroportul Arad aveti obligația de a prezenta la intrare o copie a uneia dintre următoarele certificate: Certificat de Vaccinare complet (Atenție! Cu Rapel valabil de minim 10 zile) sau Certificat PCR valabil de maxim 72 ore sau Certificat Test Rapid Antigen valabil de maxim 24 ore. De asemenea, se mai poate intra cu bilet de externare din spital sau test care să dovedească prezența de anticorpi de tip IgG, efectuat cu maxim 14 zile anterior desfășurării evenimentului. Atenție, nu este valabil testul rapid făcut în farmacie. Masca este obligatorie. Biletul de intrare la eveniment este: 40 lei pe zi sau 60 lei pe doua zile atat pentru spectatori cat si pentru staff”, transmit organizatorii.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.